Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Afrika E01 - E06 (2013)(CZ)[TvRip] = CSFD 93% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Afrika E01 - E06 (2013)(CZ)[TvRip] = CSFD 93% Názov:Afrika E01 - E06 (2013)(CZ)[TvRip] = CSFD 93% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:7.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-02-23 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Dobrodruzny,Dokumentarny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: CZ
    Titulky: ne
    Kvalita zvuku: mediainfo
    Kvalita videa: mediainfo
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/332895-afrika/
    Rok vydání: 2013
    Délka: 6x58 min
    Žánr: Dokumentární / Dobrodružný
    Původ: Velká Británie

    Screen:3x3:


    Screen:1x1:


    Fascinující záběry a nové poznání, které bere dech. Není k tomu co dodat, tyto pořady jsou snad jediným důvodem proč mít doma televizi.


       
       



    Obsah
    1. část (Kalahari):
    V poušti Kalahari je jeden mazaný pták schopen přelstít i chytré surikaty, samotářští a útoční nosorožci dvourozí se v noci scházejí na večírku, a obrovský hmyz ohrožuje velká hejna ptáků. V poušti Namib téměř vůbec neprší a vláhu sem přináší jen mlha valící se od moře. Chtějí-li obyvatelé této nejstarší pouště světa přežít, musí používat krajní prostředky – pavouci se kutálejí po písku jako kola, aby si zachránili život, a žirafí samec bojuje na život a na smrt o své skrovné živobytí v nejokázalejším souboji žirafích samců, jaký byl kdy natočen.

    2. část (Savana):
    Východní Afrika je země, která se neustále proměňuje. Chtějí-li v ní její zvířecí obyvatelé přežít, musí být schopní se vypořádat s nečekanými zvraty a změnami. Vlhké, deštivé počasí se náhle mění v suchopár, hladomor střídají časy hojnosti a nepříjemný chlad se proměňuje v nesnesitelné vedro. Tento jedinečný a různorodý kus Afriky – od hustých pralesů a horských vrcholů pokrytých sněhem po zamlžené mokřady a nekonečné savany – poskytuje prostor pro největší koncentraci velkých savců na světě. Kromě věčně se stěhujících stád tu najdeme celou řadu dalších živočichů – ještěrky, které lapají mouchy na odpočívajících lvech, obrovské ptáky připomínající doby dinosaurů, kteří loví v rozsáhlých mokřadech sumce, a slony bojující tři dny o právo na zplození další generace.

    3. část (Kongo):
    Konžský tropický deštný prales, který pokrývá samotný střed Afriky, nabízí svým obyvatelům dynamické prostředí pulzující životem. Každý, kdo v něm chce přežít – od jeho přehuštěného středu po otevřené okraje u Atlantského oceánu – musí být schopen vybojovat si mezi ostatními tvory své vlastní místo pod sluncem.
    Šimpanzi s pomocí mohutných klacků rozbíjejí úly tvrdě pracujících včel a kradou jim drahocenný med. Vranule bělokrké symbolizují v pralese vše skryté a starobylé – lysé hlavičky těchto ptáků vypadají jako vymodelované z marcipánu a mláďata v jejich hnízdech připomínají bizarní, vychrtlé dinosaury.
    Když padne tma, atmosféra se náhle změní. S pomocí speciální kamery můžeme sledovat nádhernou zář světélkujících hub. Drobounké žabičky při soubojích o partnerku používají údery vypůjčené z kung-fu a potom ukrývají svá drahocenná vajíčka do slepených listů trávy. Velká stáda slonů se shromažďují na jednom tajuplném místě, kde pod pláštíkem tmy vedou čilý společenský život. Při zuřivém souboji dvou obrovských, třítunových sloních býků se otřásá zem a lámou stromy.

    4. část (Mys Dobré naděje):
    V jižní části Afriky najdeme bohatou paletu barev a životních forem. Kdyby ale nebylo dvou velkých mořských proudů, které ji obtékají a tvarují její pobřeží, byla by tu poušť. Tento díl seriálu proto oslavuje oživující sílu oceánu.
    Na východní straně teče na jih proud Střelkového mysu a vytváří mračna, která se valí do vnitrozemí do nejvlhčejší části jižní Afriky. Horská oblast, která byla objevena díky satelitním snímkům až v roce 2005, je dějištěm pohádkových tanců motýlů. Díky teplému mořskému proudu se u břehů setkáváme s hejny kranasů obrovských a s jednou z nejkrásnějších mořských scenerií – souostrovím Barazuto.
    Západní část jižní Afriky obtéká studený Benguelský proud. Domov tu má největší populace žraloků bílých na světě. Přestože proud téměř nevede ke vzniku dešťů, mlha, která stoupá nad jeho chladnými vodami, postupuje dál do vnitrozemí a přináší sem aspoň trochu vláhy. Ta umožňuje existenci překrásných pouštních zahrad, v nichž vrubouni spí na lůžkách tvořených korunními plátky květů.

    5. část (Sahara):
    Je největší pouští světa. Tato pustina o velikosti Spojených států, v níž vládne nemilosrdné slunce, je nejdrsnější částí černého kontinentu. V její přízračné krajině, kde „zpívají" písečné duny a na některých místech neprší 50 let, vznikají písečné bouře široké přes tisíc kilometrů. Je to dějiště relativně nedávné pohromy, která donutila řadu původních druhů zvířat uprchnout.
    Na okrajích Sahary bojují zebry Grévyho o nadvládu nad vysychajícími řekami. Žijí tu podivně vyhlížející rypoši lysí, kteří kdysi unikli před vedrem do labyrintu podzemních chodeb. Velbloudi hledají v poušti vodu s pomocí svých pánů, zatímco drobné vlaštovky musí překonat tisíce kilometrů čtverečních písečné pustiny samy a s pomocí svých vynikajících navigačních schopností najít jedinou oázu, která jim zachrání život.

    6. část (Afrika - budoucnost plná nadějí):
    David Attenborough provází filmovým speciálem k pětidílnému cyklu.
    Během osmdesáti let natáčení volné přírody v Africe zaznamenali pracovníci BBC největší změny, jaké kdy proběhly na nějakém kontinentu a dovedly přírodu na mnoha místech do kritické situace. Přesto je to jediný světadíl, který nepřišel o svá největší zvířata – navzdory skutečnosti, že zde lidé žijí déle než kdekoli jinde na této planetě. V Africe dnes žije víc než miliarda obyvatel a záchrana mnoha živočišných druhů je stále obtížnější. Jaké poznatky a metody aplikované při ochraně přírody na jiných místech bychom mohli použít, abychom zachránili domovinu našich dávných předků?









    Sema, Mbedtor, 2020peklosktorrent, macko3uska, doncorleone, Soustman, basquiart,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.325 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 01:29
    sql

    TOPlist